Servei d'informació d'obres

Notícies

Obres a l'entrada del carrer del Príncep Jordi

08/05/2019 - 18:08h. - Districte Sants-Montjuïc -

L'accés de vehicles al carrer del Príncep Jordi des del carrer de Tarragona estarà completament tallat durant tres setmanes per construir-hi una vorera passant, és a dir, un paviment elevat que donarà continuïtat a la vorera i el carril bici del carrer de Tarragona, i frenarà el trànsit a l'entrada de la Superilla de Sants-Hostafrancs. Les obres tindran lloc del 13 al 31 de maig.

Després de la reforma del carrer del Consell de Cent i el canvi de sentit del carrer de Sant Nicolau, aquesta és una altra actuació encaminada a fer realitat la Superilla del Triangle de Sants-Hostafrancs en l’aresta que el separa de l’Eixample. Es tracta d’aixecar la calçada del carrer del Príncep Jordi en el punt on travessa la vorera del costat Llobregat del carrer de Tarragona, justament per incorporar aquest espai a la vorera i facilitar el pas de vianants i ciclistes, alhora que es frena l’entrada de vehicles a una àrea que prioritàriament es vol pacificar.

Els treballs, executats des del Districte de Sants-Montjuïc, consisteixen a construir-hi els nous paviments, adaptar el sanejament i col·locar-hi pilones i papereres, amb una superfície total de 200 m2. Mentre durin aquestes obres, els vehicles només podran entrar i sortir de Príncep Jordi pel carrer de Béjar. La circulació provinent de l’Eixample es desviarà pel carrer de Tarragona i la plaça d’Espanya cap a Creu Coberta. El carril bici del carrer de Tarragona es desviarà temporalment per la vorera, però no es tallarà en cap moment.

Es prohibirà el gir a la dreta de la sortida del pàrquing privat del carrer de Tarragona, i se senyalitzarà la incorporació a la circulació general del carrer mitjançant un “cediu el pas”. Aquestes setmanes, l’accés al taller de pneumàtics de la cantonada (obert les 24 h) s’haurà de fer per Príncep Jordi des de Béjar i la sortida, per Diputació.

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió