Servei d'informació d'obres

Notícies

Obres al barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes

03/12/2019 - 12:44h. - Districte Sarrià-Sant Gervasi -

El 2 de desembre es van iniciar les obres de protecció contra l’erosió d’un talús del torrent de l’Argentinita de Can Rectoret i l’arranjament de la plaça de la Tulipa.

Les primeres són unes obres d’estabilització i protecció contra l’erosió d’un talús situat en un dels vessants del torrent de l’Argentinita, entre el carrer e Margalló i el Carrer Major del Rectoret. Aquest torrent, i especialment en el tram esmentat, es molt vulnerable a l’acció erosiva de l’aigua en períodes de pluja intensa. Es preveu que les obres finalitzin el dimecres, 18 de desembre.

Pel que fa a la plaça de la Tulipa, les obres consisteixen en la neteja i realització de dos zones de parterre amb llicorella i la instal·lació d’unes escultures metàl·liques de tulipes per dignificar l’espai. Després de la clausura de la zona d’abocador de voluminosos i restes vegetals a la plaça de la Tulipa calia netejar i donar un sentit als dos espais residuals que queden a cada costat de la pista de petanca. S’aprofiten els obres per millorar algun tema de desguàs i vorades. Es preveu que les obres finalitzin el divendres, 13 de desembre.

Finalment, la nit de l’11 al 12 de desembre, de les 21.30 a les 6 h es duran a terme obres de millora del funicular del Tibidabo. A la BV-1418 hi haurà restriccions al trànsit de vehicles de grans dimensions

Aquestes actuacions se sumen a les que s’estan duent a terme a la carretera de Sarrià a Vallvidrera.

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió