Servei d'informació d'obres

Notícies

Obres al clavegueram dels carrers de Llobet i Miquel Bleach

03/01/2018 - 19:40h. - Districte Sants-Montjuïc -

Del 8 de gener a l'11 de maig es duran a terme els treballs de reparació de les clavegueres dels carrers de Llobet (entre Ermengarda i Sants), de Miquel Bleach (entre Llobet i Callao), i del Callao (entre Miquel Bleach i Consell de Cent). Alguns trams dels carrers de Llobet i de Miquel Bleach s’hauran d’obrir a cel obert. La resta es farà des de l’interior. L'objectiu de tot plegat és resoldre el problema de les males olors que es produeixen a la zona, en tractar-se d'un punt baix de la xarxa de clavegueram on s'acumulen les aigües brutes.

Les obres s’han programat en dues fases, que comportaran diferents afectacions a l’organització del pas dels vehicles del veïnat.

Fase 1 (en vermell): del 8 de gener al 16 de març.
Els treballs ocupen el carrer de Llobet, així que l’accés al pàrquing soterrat de la plaça de Joan Pelegrí es fa des de Consell de Cent per Callao i Miquel Bleach. El carrer de Miquel Bleach restarà tallat després de Llobet per evitar la circulació de vehicles més enllà.

Fase 2 (en groc): del 19 de març a l’11 de maig.
Els treballs es traslladen als carrers de Miquel Bleach i del Callao. En aquest últim, els pous d’accés al clavegueram només s’obriran entre les 8 i les 15 h. Així, l’accés de mercaderies a Mercadona es podrà fer fora d’aquest horari o bé entrant marxa enrere des del carrer d’Ermengarda. En obrir el pou del carrer de Callao més proper a Consell de Cent, també s’hi tallarà un dels dos carrils de circulació.

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió