Servei d'informació d'obres

Notícies

Obres de clavegueram a l'accés nord de Can Clos

08/05/2019 - 16:38h. - Districte Sants-Montjuïc -

La substitució d'una reixa de recollida d'aigües que travessa el carrer de la Pedrera del Mussol just per sota del carrer de les Diligències provoca restriccions de pas al trànsit en aquest encreuament durant el mes de maig. Un dels dos sentits de circulació restarà afectat aquestes setmanes.

Les obres consisteixen a substituir la reixa de recollida d’aigües que travessa el carrer de la Pedrera del Mussol per una de nova, formada per mòduls d’1 x 0,50 m. La durada aproximada és de tres setmanes, des del 6 fins al 31 de maig.

Fins al dia 15, el carril afectat serà el de baixada a Can Clos, que està tallat just després del carrer de les Diligències. Els vehicles que hi circulin en aquest sentit hauran d’envair puntualment el carril contrari, respectant-ne la prioritat de pas. A partir del dia 16, el carril afectat serà el de pujada i els vehicles que hi circulin en aquest sentit hauran d’envair puntualment el carril contrari, respectant-ne llavors la prioritat.

L’ocupació de la calçada està senyalitzada, amb balisament nocturn, i deixa sempre lliure un carril de circulació de 3,50 metres amb què es garanteix el pas de l’autobús.

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió