Servei d'informació d'obres

Notícies

Obres de pavimentació al carrer de Garriga i Roca i a la plaça del Nen de la Rutlla

28/11/2017 - 11:40h. - Districte Horta-Guinardó -

Del 4 al 9 de desembre, comportaran afectacions al trànsit, als aparcaments i als autobusos 39 i 117

Les obres de millora de la calçada al carrer de Garriga i Roca i la plaça del Nen de la Rutlla es duran a terme del 4 al 9 de desembre. Per aquest motiu, els propers dies 7, 8 i 9, a partir de les 9 hores, aquest tram es veurà afectat per un tall de trànsit i només es permetrà l’accés als veïns, en sentit descendent. Els veïns dels pàrquings particulars hauran de sortir-ne abans de les 9 h i entrar-hi a partir de les 20 h.

Així mateix, la línia d’autobús 39 en sentit Horta es desviarà per l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat, carrer dels Periodistes, ronda del Guinardó, passeig de Maragall i carrers de Llobregós i de les Ciències. En sentit Eixample, no tindrà cap afectació.

La línia 117 del bus de Barri, en sentit cap al carrer de Penyal, es desviarà per l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat, carrer dels Periodistes, ronda del Guinardó, passeig de Maragall, avinguda de Frederic Rahola, passeig de la Font d’en Fargues i carrer de Montserrat Casanovas. En sentit Hospital de Sant Pau, es desviarà pels carrers Alt de Pedrell, Sant Martí de Porres, Arc de Sant Martí, plaça Catalana, Amílcar, avinguda de la Mare de Déu de Montserrat i passatge dels Garrofers.

Així mateix, l’àrea d’aparcament quedarà anul·lada durant tot el període d’obres.

 

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió