Servei d'informació d'obres

Notícies

Obres de reparació del paviment a la Gran Via i la pl. Cerdà

06/08/2019 - 12:43h. - Districte Sants-Montjuïc -

Dins de la Contracta de Manteniment de Paviments de Barcelona 2017-2020 del Departament de l’Espai Urbà de l’Ajuntament de Barcelona, aquests dies es duen a terme diverses reparacions del paviment asfàltic a la Gran Via de les Corts Catalanes i a la plaça d'Ildefons Cerdà. Els trams afectats, la majoria al voltant d'embornals del clavegueram, sumen uns 690 metres quadrats. Les obres afectaran el trànsit d'entrada o sortida de la ciutat, així com l'accés als barris de la Bordeta i la Marina de Port, els dies 8, 11 i 13 d'agost.

Totes aquestes obres tenen lloc al tram de la Gran Via de les Corts Catalanes entre els ponts dels carrers de la Química i del Radi, en el límit entre els barris de la Bordeta i de la Marina de Port.

Dijous 8 d’agost, entre les 10 i les 16 h, es treballa a la part més exterior de la rotonda de la plaça d’Ildefons Cerdà. Concretament, al costat mar de la plaça tocant a la sortida cap al passeig de la Zona Franca i al costat Besòs, sobre el túnel, just davant de la parada de l’autobús V3, que resta temporalment anul·lada. Ni els treballs ni la maquinària impediran la circulació de la plaça, on sempre quedaran lliures dos o tres dels cinc carrils circulars amb què compta.

Diumenge 11 d’agost, entre les 8 i les 18 h, es repararà la part dreta de la calçada que travessa soterrada la plaça d’Ildefons Cerdà en sentit Llobregat. El tronc central de la Gran Via de les Corts Catalanes romandrà tallat en aquest horari en sentit sortida de la ciutat. El trànsit es desviarà pel lateral muntanya cap a la part superior de la plaça d’Ildefons Cerdà. Els vehicles que vinguin d’Hostafrancs o la plaça d’Espanya per aquest lateral seran desviats prèviament cap al carrer del Mossèn Amadeu Oller, des d’on podran tornar a la Gran Via pel carrer de la Constitució i la rambla de Badal.

Dimarts 13 d’agost, entre les 9.30 i les 20 h, es duran a terme reparacions de la calçada del tronc central de la Gran Via en sentit Besòs a la mateixa zona de la plaça d’Ildefons Cerdà. Concretament, es treballarà als entorns de 10 embornals situats al carril dret d’aquest tronc central i també a les rampes de sortida que hi ha abans i després del túnel.

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió