Servei d'informació d'obres

Notícies

Principals afectacions a la mobilitat per obres aquesta setmana (del 20 al 26 de gener)

20/01/2020 - 13:08h. - Ecologia Urbana -

Aquesta setmana es duran a terme les obres de semaforització a la cruïlla de Castillejos i Llorens i Barba, el projecte de reurbanització del passatge Ricard Canals, la connexió de la xarxa de clavegueram de la gran via de les Corts Catalanes i la construcció de 210 habitatges al passeig de la Zona Franca.

Semaforització a la cruïlla dels carrers Castillejos i Llorens i Barba                                                        

Al districte d’Horta-Guinardó, del 20 de gener al 28 de febrer, hi ha programats els treballs de semaforització de la cruïlla entre els carrers Castillejos i Llorens i Barba. Les afectacions a la mobilitat seran mínimes fins a l’11 de febrer, moment en què durant tres dies, de 9.30 a 16.30 hores, es realitzarà la pavimentació per meitats de calçada.

Projecte de reurbanització del passatge Ricard Canals                                                               

Del 20 de gener al 30 de juny es duran a terme els treballs de reurbanització al passatge Ricard Canals, a l’alçada del carrer Doctor Pi i Molist.

La intervenció té com a objectiu reconstruir el passatge per adaptar-lo a la nova cota de la urbanització interior de l’illa. S’incorporarà una rampa i una nova escala per a complir les normatives d’accessibilitat i salvar el desnivell existent.

Les afectacions a la mobilitat consistiran en un tall puntual del carril de circulació de la vorera Llobregat del carrer Doctor Pi i Molist durant la pavimentació de la vorera i una reubicació temporal de l’accés al passadís interior dels habitatges i de l’interior de l’illa.

Connexió de la xarxa de clavegueram de la gran via de les Corts Catalanes

Els dies 21 i 22 de gener es duran a terme les obres per a perllongar i connectar la xarxa de clavegueram de la gran via de les Corts Catalanes amb la ja existent al costat muntanya, a l’alçada del carrer de Claperós.

Per tal de realitzar els treballs, s’haurà de restringir el trànsit d’un dels carrils laterals de la gran via (entre Llacuna i Claperós).

Construcció d’edificis al passeig de la Zona Franca                                                                   

Al districte de Sants-Montjuïc, han començat els treballs per a la construcció de 5 edificis que crearan un total de 210 habitatges per a la ciutadania i un edifici d’oficines al solar situat al passeig de la Zona Franca entre els carrers Ulldecona i Cisó i el carrer de les Sovelles.

Fins al 20 de març s’ocuparà el carril de serveis del costat Llobregat del passeig de la Zona Franca i es traslladarà la parada del bus de la línia 109 al costat mar del creuament amb el carrer Cisó. Es mantindran, però, els dos carrils de circulació en la calçada sentit mar.

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió