Servei d'informació d'obres

Notícies

Reurbanització de Carreras i Candi i Esteràs

06/11/2018 - 12:02h. - Districte Sants-Montjuïc -

Aquest dilluns comencen les obres de reurbanització dels carrers de Carreras i Candi i d’Esteràs. Amb una inversió total de 2,33 milions d’euros, l’actuació permetrà millorar l’accessibilitat d’ambdós carrers tot donant prioritat als vianants amb l’ampliació de les voreres. Així mateix, se'n renovarà el mobiliari urbà, l’enllumenat i el sistema de recollida d’aigües i es soterraran totes les línies de serveis existents.

En total, la superfície on s’actuarà arriba a uns 9.168 m². L’obra s’ha estructurat en dues fases d’execució. La primera afecta el tram del carrer de Carreras i Candi comprès entre Canalejas i Antoni de Capmany, així com tot el carrer d’Esteràs, des de la Riera Blanca fins a Sugranyes.  Els treballs d’aquesta fase duraran un total de cinc mesos, fins a mitjan abril de 2019.

Per tal de minimitzar les afectacions d’aquesta fase, els treballs s’han dividit a la vegada en quatre subfases. Així, des del 12 de novembre fins al 7 de gener de 2019, es treballarà en la banda Besòs de la calçada. Del 7 de gener al 8 de febrer de 2019 arribarà el torn de la calçada Llobregat. Seguidament, es treballarà en les voreres del costat Llobregat (de l’11 de febrer al 15 de març de 2019) i, per últim, en les del costat Besòs (de 18 de març a 18 d’abril de 2019).

Un cop acabats els treballs de la primera fase, començarà l’execució de la segona fase, al tram del carrer Carreras i Candi comprès entre el carrer de Sants i el de Bacardí. En aquest cas, els treballs  s’allargaran a finals de juliol de 2019.

Al llarg dels mesos que duraran les obres, es mantindrà tant la circulació viària com la de vianants. Ara bé, es retiraran les places d’aparcament de les zones on s’estiguin duent a terme les obres en aquell moment.

Unió europea

Una manera de fer europa

Projecte cofinanciat pel Fons Europeu de Cohesió