Tot el que cal saber sobre les gestions en cas de defunció

Es publica un fullet per informar la ciutadania sobre la gestió dels serveis funeraris. El díptic se centra a oferir a la ciutadania informació per afavorir que la contractació de serveis funeraris es faci amb totes les garanties.

Entre altres aspectes, el fullet inclou informació bàsica sobre els drets i clients dels serveis funeraris, els serveis funeraris obligatoris i opcionals, les assegurances de decés, les empreses que presten els serveis funeraris i que són els serveis de cementiris i cremació.

L’elaboració d’aquest díptic s’emmarca dins de la campanya municipal sobre la contractació de serveis funeraris, que té com a objectius resoldre situacions que creen indefensió a la ciutadania i acompanyar-la en els moments de més vulnerabilitat, com és la mort d’un ésser estimat.

El fullet informatiu es va distribuir als cementiris amb motiu del dia de Tots Sants i també es pot trobar en diversos equipaments municipals com són les oficines d’atenció ciutadana (OAC), els centres de serveis socials, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), els centres cívics i les biblioteques.

Podeu consultar el díptic i les tarifes dels serveis funeraris en aquest enllaç.