Fet al Raval. Experiencias de economía social y solidaria

 

Fet al Raval. Experiències d'Economia Social i Solidària

DIMARTS 10 DE MAIG 16:30h.,  Centre d'Estudis i Documentació del MACBA (Plaça dels Àngels, 8). Entrada lliure

El grup impulsor del Raval, Territori Socialment Responsable (TSR), i la Fundació Tot Raval, amb el suport de la Direcció d’Altres Economies i Proximitat de Barcelona Activa, organitza la 1a edició de la Jornada "FET AL RAVAL, Experiències d'Economia Social i Solidària al Raval", un acte que té com a objectiu fomentar l’economia social i solidària al Raval i fer visibles els seus valors i les experiències presents al territori.

En el transcurs de l’acte es presentarà el Decàleg del Raval. Territori Socialment Responsable, una guia pràctica desenvolupada pel grup motor del TSR amb 10 criteris de responsabilitat territorial.

Seguidament s'obrirà una taula rodona on es debatrà sobre l'estat, els reptes i les necessitats de l'economia social i solidària al Raval, de la mà de la Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya (Anna Fernández), la Direcció d’Altres Economies i Proximitat de Barcelona Activa (Álvaro Porro) i el Servei Solidari (Ludovic Nau).

La jornada es clourà amb un Mercat Social, un espai de visibilització, d'intercanvi i coneixença entre algunes de les experiències d'economia social i solidària presents al barri. I en acabar us podreu endur a casa el catàleg d’Experiències d’economia social i solidària del Raval!

 

 

 

 

 

Enlaces y materiales relacionados