LOS FABRICANTES DE COCHES RENAULT Y SEAT REVISARÁN LOS SISTEMAS DE EMISIONES CONTAMINANTES

La marca d’automòbils Renault revisarà el sistema de filtre de 15.000 cotxes dièsel  sotmesos a la norma de contaminació europea Euro 6 com a resposta als excessos en emissions detectats en els models Captur i Espace 5 que poden estar potencialment afectats per un sistema de filtrat anticontaminació que ha de ser millorat

L’empresa Renault  ha confirmat que el proper 30 de març aprovarà el paquet de mesures per millorar els sistemes de contaminació dels últims motors dièsel. A partir del mes de juliol els propietaris d’automòbils afectats per la norma euro 6 podran sol·licitar una reparació de manteniment gratuïta.

Per al seva part l’empresa SEAT iniciarà les revisions i reparacions aquest mes de març als mateixos concessionaris, unes accions que preveuen concloure abans d’acabar l’any.

Aquestes mesures que estan duent a terme diferents fabricants automobilístics estan provocades per les revisions detectades  fa pocs mesos  en el model Espace  de  la marca Volskwagen que van donar nivells de contaminació 10 vegades superiors al previst.   

ELS FABRICANTS DE COTXES RENAULT I SEAT REVISARAN ELS SISTEMES D’EMISSIONS CONTAMINANTS