Primer Encuentro de economías comunitarias de Barcelona, en Can Felipa

28 maig 11-13,30h Can Felipa

El Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària, recollint la voluntat del nou govern de promoure i reforçar les economies comunitàries, ha realitzat un diagnòstic participatiu amb un centenar d’experiències durant els passats mesos de febrer i abril.

El 28 de maig vinent es presentaran les principals conclusions en el marc de la Primera Trobada d’Economies Comunitàries de la ciutat.

Horts comunitaris, bancs del temps i xarxes d’intercanvi, grups de consum, grups de criança i de jubilació col·lectiva, han treballat per àmbits al voltant de les relacions i propostes de col·laboració que volen tenir amb l’Ajuntament des del respecte al seu caràcter d’autoorganització comunitària.

La trobada servirà per exposar les conclusions del procés, transmetre els principals compromisos municipals i proposar la continuïtat d’aquest espai de participació que serà clau per a tirar endavant les propostes consensuades.

La trobada és oberta a qualsevol persona interessada i cal fer la inscripció mitjançant a l’adreça electrònica economiescomunitaries@bcn.cat , tot indicant si s’assistirà amb infants i de quina edat. La data límit d’inscripció és el divendres 20 de maig.

 

El programa previst és:

11h Obertura a càrrec del Primer Tinent d’Alcalde de Treball, Economia i Planificació Estratègica Gerardo Pisarello.
11:15h Exposició de les conclusions del diagnòstic participatiu.
11:30h Retorn del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària Jordi Via.
12h Treball en petits grups.
12.45h Posada en comú del treball en grups.
13h Espai de conversa i celebració del procés

 

Primera Trobada d'economies comunitàries de Barcelona. Can Felipa