Taller "Como Comunicar des de las #OtrasEconomias"

Des del Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i l’àrea d’Altres Economies de Barcelona Activa, hem organitzat, en el marc del Biz Economia, un taller paral·lel per dotar les #AltresEconomies d’eines i estratègies col·lectives de comunicació per enfortir l’àmbit.

 Un taller pensat per tu i per totes aquelles iniciatives que, lluny de competir per la pròpia visibilitat i reconeixement, voleu comunicar en favor també de les #Altres per ser Nosaltres, les nostres companyes de treballs i lluites.

 A l’espai, dinamitzat per Pandora Mirabilia, ens formarem, compartirem inquietuds i encendrem debats. Reflexionarem sobre les eines comunicatives de l'àmbit i sobre com potenciar-les dins del marc polític i econòmic actual. Atendrem entre totes els “com” i els “per què” des de la cura i l’alegria: coneixent-nos, aprenent-nos, teixint aliances enriquidores per comunicar des de la cooperació i la col·laboració! (us adjuntem el programa)

 Quan: dimecres 1 de juny entre les 16h i les 19h.

 On: Seu del Districte de Sants Montjuïc, sala Anselm Cartanyà. Carrer de la Creu Coberta, 104 (planta soterrani) Metro L1 Hostafrancs

 Què: Parlarem del paper de la comunicació a l'àmbit de les #AltresEconomies; descobrirem les millors eines de comunicació social; reflexionarem sobre què comunicar i per a què; debatrem sobre els reptes i avenços de la comunicació social en el context actual; i visibilitzarem les dificultats i èxits de la pràctica comunicativa concreta.

Com: inscriu-te gratuïtament a comissionat.economiasocial@bcn.cat

És impossible escapar de la comunicació, és inherent a les persones i és la base de qualsevol organització humana. El repte és comunicar millor, treballem juntes com fer-ho?

Taller "Com Comunicar des de les #AltresEconomies"