Taller Ecoinspección doméstica

L’eina de la qualificació energètica de la llar ens serveix per conèixer-ne el comportament energètic. Tot i això, presenta mancances. Vine a avaluar el funcionament d’una llar concreta i sigues energèticament més eficient!

Aquest taller inclou la presentació dels elements que conformen el Certificat Energètic d’Edifici Existent: els continguts teòrics, la recollida de dades, la introducció de dades en el programari homologat, la selecció de millores energètiques a realitzar, la visualització de l'etiqueta simulada del Certificat Energètic d'Edifici Existent i l’explicació de l'informe de qualificació energètica de l'habitatge resultant del procés de certificació energètica. També es comentaran els aspectes complementaris referents a l'eficiència energètica i a materials de baixa petjada ecològica.

En resum, veurem les fortaleses i les mancances del Certificat Energètic d’Edifici Existent i en farem un de forma participativa amb una presa de dades col·lectiva.

Si voleu que el taller es realitzi a la vostra llar, podreu especificar-ho en el moment de formalitzar la inscripció. Entre les persones inscrites i interessades, farem un sorteig.

Taller amb visita a una llar per conèixer-ne el funcionament energètic i millorar-lo, així com saber l’origen dels materials que revesteixen la llar. A càrrec de Celobert.

Dia:
10/02/2016
Horari:
De 18 a 20 h
 

Inscripcions a partir del 27 de gener a les 10 h

Entre les persones inscrites que ofereixin la seva llar, podreu especificar-ho en el moment de formalitzar la inscripció, realitzarem un sorteig i es farà l'activitat a casa de l'inscrit guanyador/a. La casa guanyadora, un cop finalitzada l'activitat, coneixerà la seva eficiència energètica però realitzar el taller a la llar també comporta: acollir fins a un màxim de 15 participants + 2 formadors/es per realitzar-lo i un compromís ferm de disponibilitat pel dia i hores assenyalats.

Enlaces y materiales relacionados