Inici » Recursos

Recursos

Xarxes

En aquest apartat trobareu informació de diferents xarxes existents que estan treballant actualment sobre temes de gestió del temps, organització horària o temps de treball, familiar, personal i social. Aquestes xarxes estan integrades per entitats, organitzacions i institucions de la ciutat que comparteixen com a eix comú els temes de temps.

IATUR

L'Associació Internacional per a la recerca d'ús de temps (IATUR) facilita l'intercanvi d'idees, metodologia i dades tècniques de recollida entre els investigadors i compiladors d'estadístiques oficials sobre patrons d'activitat i canvis en el comportament del temps de les persones.

Reforma Horària

La reforma horària impulsa uns hàbits d'horaris cívics, potenciant la igualtat entre les persones, les nostres capacitats de bona relació i, sobretot, la nostra salut i benestar.

Publicacions

Conèixer la realitat és el primer pas per poder incidir en la sensibilització i la transformació de la societat. Aquí es troba un espai d'estudi que té per voluntat investigar la realitat en matèria de temps. Els estudis i dossiers publicats fins ara tracten temes tan diversos com les actuacions sobre el temps de treball a la Unió Europea, temps i ciutat i sobre temps de cura de les persones, entre d'altres. Trobareu més informació al laboratorideltemps.

Imatges

Aquest apartat conté imatges sobre jornades, sessions participatives i altres actes rellevants que posen de relleu el compromís d'organitzacions i institucions d'aquesta ciutat per a una organització del temps més saludable, igualitària i eficient.

Vídeos

Recollida de material audiovisual per a la difusió de mesures i metodologies en relació a la millora de la gestió del temps de treball, familiar, personal i social. Trobareu més informació a l'apartat videoteca de la pàgina web del laboratorideltemps.