Inici » Recursos

Recursos

Xarxes

En aquest apartat trobareu informació de diferents xarxes existents que estan treballant actualment sobre temes de gestió de temps, organització horària o temps de treball, familiar, personal i social. Aquestes xarxes estan integrades per entitats, organitzacions i institucions de la ciutat que comparteixen com a eix comú temes de temps.

IATUR

L'Associació Internacional per a la recerca d'ús de temps (IATUR) facilita l'intercanvi d'idees, metodologia i dades tècniques de recollida entre els investigadors i compiladors d'estadístiques oficials sobre  patrons d'activitat i  canvis en el comportament del temps de les persones.

Reforma Horària

La reforma horària impulsa uns hàbits horaris cívics, potenciant la igualtat entre les persones, les nostres capacitats de bona relació i, sobretot, la nostra salut i benestar.

Publicacions

Conèixer la realitat és el primer pas per poder incidir en la sensibilització i la transformació de la societat. Aquí es troba un espai d’estudi que té per voluntat investigar la realitat en matèria de temps. Els estudis i dossiers publicats fins ara tracten temes tant diversos com les actuacions sobre el temps de treball a la Unió Europea, temps i ciutat i sobre temps de cura de les persones, entre d’altres. Trobareu més informació al laboratorideltemps.