Concurs d'idees d'arquitectura per a la intervenció a la placeta de la Rosa

Ja s'han publicat les bases d'aquest concurs d'idees d'arquitectura, la segona fase del projecte "Com t'agradaria que fos la nova placeta de la Rosa"? que es va iniciar durant la Setmana d'Arquitectura 2018 amb una consulta ciutadana.

L’emplaçament escollit per al desenvolupament del concurs  d’enguany és la placeta de la Rosa, que es troba envoltada per dues d’aquestes parets mitgeres de caràcter permanent, concretament de les finques del carrer de la Rosa, número 3 i carrer Carabassa, número 4.

L’objecte d’aquest concurs és posar la situació de les parets mitgeres a debat urbà. Entenem que una nova mirada que conjugui la reflexió amb l’aparició de propostes actives pot ampliar el menú d’operacions disponibles per als propietaris, constructors, projectistes i administració.

Es busca posar en crisi la naturalitat amb què acceptem aquestes façanes residuals en permanent estat de provisionalitat que abunden a la nostra ciutat, i que per moments són part dominant del paisatge. La voluntat és convertir aquestes fractures urbanes en espais  de  reflexió  i  aprofitament  tenint  com  a  eix  principal  la  seva  recuperació paisatgística.

La convocatòria té el calendari següent:
Consultes fins al 15 d’octubre
Lliurament de propostes fins al 24 d’octubre
Votació ciutadana del 27 al 31 d’octubre

Consulteu les bases de la convocatòria.