Lloguer i cessió de sales per activitats culturals, exposicions, assajos, reunions, presentacions, etc. Si tens una proposta escriu-nos aquí

Sala d’actes

Sala de 120m2, destinada a la realització de conferències, concerts, passi de documentals i pel·lícules, obres de teatre, espai per dansa,…Equipada amb wifi, sistema de so, projecció i il·luminació. Capacitat per 80 persones assegudes o un total de 120 persones de peu, aproximadament.

Sala multimèdia

Sala de 72 m2 destinada a reunions, conferències, espai per la realització de tallers, dinàmiques de grup,… Equipada amb wifi, so, TV, i il·luminació. Capacitat per 45 persones assegudes o un total de 60 persones de peu, aproximadament.

Sala polivalent

Sala de 60 m2 destinada a reunions, conferències, espai per dansa, tallers,… Equipada amb wifi, sistema de so, projecció i il·luminació. Capacitat per 40 persones assegudes o un total de 50 persones de peu, aproximadament.

Sala viver de projectes

Sala de 50 m2 destinada a reunions, dinàmiques de grup i espai d’estudi. Equipada amb wifi, TV i il·luminació. Capacitat per unes 20 persones assegudes.

Sala d’exposicions

Sala de 40 m2 destinada a exposicions