Destacats

Mesura de govern sobre participació diversa

Vol fomentar una participació més àmplia de les persones d’orígens i de contextos culturals diversos en les decisions polítiques de la ciutat.

Jornades Acció Comunitària

Jornades Internacionals d’Acció Comunitària

El passat 1 i 2 de març van tenir lloc unes jornades pensades per donar respostes col·lectives als reptes socials. Aquí podeu consultar els enregistraments.

Definim l’espai públic de la Colònia Castells

El Districte de les Corts inicia un procés participatiu per fixar les propostes ciutadanes i els criteris per a la redacció del projecte executiu d’ordenació d’aquest nou espai públic.

Què és el decidim?

El Decidim és la plataforma de participació de Barcelona per construir una ciutat més oberta, transparent i col·laborativa.

Notícies

El jovent del Raval s'implica en el futur de Can Seixanta

20/03/2018 - 17:23h

Pla de barris. El procés participatiu Kn60Lab es dirigeix a joves de 16 a 25 anys per definir propostes i projectes que es desenvoluparan als nous espais de l’antiga casa fàbrica de teixits de Can Seixanta.

Comencen els debats del Repensem el 22@

16/03/2018 - 09:09h

Aquest març s’inicia la fase de debats propositius d'aquest procés participatiu amb trobades entre el veïnat i agents socials i econòmics del territori.

El veïnat dibuixa el futur de Vallcarca

15/03/2018 - 10:18h

Urbanisme. Primera llum verda a un nou planejament urbanístic que vol reactivar el barri i posar en valor la seva història i patrimoni i que recull els acords del procés de participació veïnal i de la proposta guanyadora del concurs...

Una lupa ciutadana per auditar l'acció de govern

09/03/2018 - 13:18h

Participació. Una nova eina permet a la ciutadania fer el seguiment del grau d’execució del PAM i dels PAD.