Destacats

Què és el decidim?

Decidim.barcelona és la plataforma de participació ciutadana de Barcelona per construïr una ciutat més oberta, transparent i col·laborativa. Per decidir la Barcelona que volem.

Nou reglament de participació

El Ple de Barcelona aprova el nou Reglament de participació ciutadana, que situa les persones a l'eix central dels processos de presa de decisions de l'Ajuntament

Bànner del 22@

Repensem el 22@

Un procés de participació ciutadana que permet repensar conjuntament una estratègia davant els actuals reptes socials, econòmics i urbanístics del Poblenou i el 22 @.

Clima

Pla Clima

Un instrument que pretén aglutinar totes les accions relacionades amb el canvi climàtic. S’estructura en quatre grans eixos estratègics: mitigació, adaptació i resiliència, justícia climàtica i impuls a l’acció ciutadana.

Notícies

Definim la nova plaça de Sant Bernat Calbó

20/11/2017 - 23:42h

El procés participatiu per a la definició de la plaça i de l'espai polivalent comença amb una jornada oberta de participació veïnal

Presentació del projecte de transformació de la Rambla

21/11/2017 - 16:55h

El dijous 23 de novembre, al Palau de la Virreina, es donarà a conèixer la proposta guanyadora del concurs impulsat per l'equip interdisciplinari km-ZERO.

Més participació ciutadana, una democràcia més forta

06/10/2017 - 16:07h

Participació. El Ple de Barcelona aprova el nou Reglament de participació ciutadana, que situa les persones a l'eix central dels processos de presa de decisions de l'Ajuntament.

Parc-del-Guinardó

El Consell de Barri del Guinardó debat el ‘Pacte per un model de barri’

21/11/2017 - 16:06h

Tothom qui vulgui pot participar en el grup de treball per fer-hi aportacions