Destacats

Mesura de govern sobre participació diversa

Vol fomentar una participació més àmplia de les persones d’orígens i de contextos culturals diversos en les decisions polítiques de la ciutat.

La Model

Quin ús ha de tenir La Model?

S'inicia un procés participatiu per concretar els usos de la presó, que, des que va obrir les portes al públic ara fa dos mesos com a nou espai cívic, cultural i social

Les rambles

Repensem les Rambles?

De Canaletes a Santa Mònica, la Rambla de la gent i per a la gent. Al Decidim Barcelona en marxa un procés participatiu per repensar les Rambles. 

Façana de l'Ajuntament per Sant Jordi

La Comissió d'Empara es posa en marxa

Formada per sis persones, s’encarrega de vetllar pels drets i obligacions derivats del nou Reglament de Participació Ciutadana

Notícies

Participació per reformar la plaça de l'Olivereta

12/04/2018 - 19:50h

Sants-Badal. El Districte de Sants-Montjuïc treballarà amb el veïnat en el disseny de la remodelació de la plaça de l'Olivereta.

Jornada final per decidir els usos veïnals del nou Palo Alto

10/04/2018 - 15:50h

La jornada final del dissabte 21 d’abril servirà per concretar el programa d'usos culturals i la gestió dels espais

la model

El veïnat repensa la Model

29/03/2018 - 10:14h

La Model. S’ha iniciat un procés participatiu per concretar els usos de la presó, que, des que va obrir les portes al públic ara fa dos mesos com a nou espai cívic, cultural i social, ha rebut 18.904 visitants.

#30diesAMBbiciBCN. Hi participes?

28/03/2018 - 17:03h

Bicicleta. Empreses i col·lectius ciclistes, amb el suport de l'administració, impulsen la participació de BCN i l'àrea metropolitana en aquest repte per promoure l'ús de la bici i fer-ho visible a les xarxes socials.