Destacats

Què és el decidim?

Decidim.barcelona és la plataforma de participació ciutadana de Barcelona per construïr una ciutat més oberta, transparent i col·laborativa. Per decidir la Barcelona que volem.

Jornades Acció Comunitària

Jornades Internacionals d’Acció Comunitària

Els dies 1 i 2 de març tindran lloc a l'Hospital de Sant Pau unes jornades pensades per donar respostes col·lectives als reptes socials

Bànner del 22@

Repensem el 22@

Un procés de participació ciutadana que permet repensar conjuntament una estratègia davant els actuals reptes socials, econòmics i urbanístics del Poblenou i el 22 @.

Clima

Pla Clima

Un instrument que pretén aglutinar totes les accions relacionades amb el canvi climàtic. S’estructura en quatre grans eixos estratègics: mitigació, adaptació i resiliència, justícia climàtica i impuls a l’acció ciutadana.

Notícies

L'empoderament col·lectiu, resposta democràtica als reptes socials

22/01/2018 - 15:24h

Acció comunitària. Ja us podeu inscriure a les Jornades Internacionals d’Acció Comunitària, que abordaran projectes i polítiques públiques locals encaminades a l'enfortiment del teixit comunitari i la construcció d’una societat civil...

Engeguem un procés participatiu per repensar Trinitat Nord

27/12/2017 - 11:10h

Participació. El districte de St. Andreu ha posat en marxa un procés participatiu per definir els usos i futurs equipaments dels terrenys del centre penitenciari i els blocs de pisos del Patronat Municipal de l’Habitatge.

Constituïda la comissió del Pla d’equipaments de la zona centre de Sants-Montjuïc

20/12/2017 - 11:45h

Participació. La Comissió de Seguiment del Pla d'Equipaments de la zona centre de Sants-Montjuïc vetllarà pel bon funcionament d'un procés participatiu que abasta 5 barris del districte.

Quin zoo volen els nois i les noies de la ciutat?

13/12/2017 - 17:24h

Participació. Un miler d’infants i adolescents es troben al Zoo de Barcelona per treballar i pensar el futur del parc, una tasca que durarà tot el curs i culminarà amb unes conclusions que entregaran a l’alcaldessa al maig.