Repositori de jornades

En aquest apartat trobareu totes les jornades sobre participació que hem organitzat des de l'Ajuntament

Històric de jornades

Comuns urbans 2

Comuns urbans: cap a l’ús i la gestió comunitària d’allò públic

21 de novembre a Calàbria 66

Les jornades, en què es va abordar tant la proposta de Patrimoni Ciutadà com altres experiències a escala europea, estaven dirigides a les persones, les entitats, els col·lectius i les comunitats que gestionin o hagin gestionat béns municipals (locals, equipaments, solars); a tècnics municipals, a noves propostes que vulguin fer-ho i a la ciutadania en general.

Jornades de Participació

Jornades sobre democràcia directa

27-28 de juny 2017 a El Born CCM

Els dies 27 i 28 de juny de 2017 van tenir lloc, a El Born C.C, unes Jornades sobre Democràcia Directa organitzades per l’Ajuntament de Barcelona. La iniciativa, que volia reflexionar sobre la democràcia directa a través del debat i experiències diverses, va comptar amb experts nacionals i internacionals.

Grup de gent en un procés participatiu

De què parlem quan parlem de regular la participació?

21-22 d'octubre 2016 al Convent de Sant Agustí i al Conservatori Municipal de Música

El 21 i 22 d’octubre de 2016 van tenir lloc dues jornades participatives obertes a tothom amb el títol “De què parlem quan parlem de regular la participació?”. L’objectiu era debatre com han de ser els mecanismes de participació per ser més propers i flexibles. D’aquesta manera, a través de les idees i propostes sorgides durant les jornades, se seguirà treballant per fer de la participació un eix fonamental de l’acció de govern i del funcionament de la ciutat.