L’Audiència Pública de Nois i Noies de Barcelona arriba a la seva XXIa edició.

L’Audiència Pública als nois i noies de Barcelona és una forma de participació, a través de la qual, l’alumnat de 6è de primària, secundària i educació especial, fan propostes a l’Ajuntament de la ciutat. D’aquesta manera, la ciutat dóna veu als ciutadans i ciutadanes més joves i els permet educar-se en la pràctica de la participació cívica.

Es tracta d’establir uns espais de diàleg i intercanvi d’idees que ajudin els nois i noies a entendre l’avui i fer propostes per al demà. Després d’un procés col·lectiu de reflexió, el jovent presenta les seves conclusions en una audiència pública presidida per l’alcaldessa.

Aquesta activitat potencia la participació dels nois i noies d’aquestes edats, alhora que els ajuda a conèixer els seus drets i deures com a ciutadans i ciutadanes de Barcelona.

Aquest curs 2015-2016 s’hi han apuntat un total de 11 escoles públiques i concertades de la ciutat, que representen més de 350 alumnes. El tema que es tractarà a la XXI Audiència Pública als nois i noies de Barcelona serà sobre la “Seguretat i ciutat”, tema que es treballarà paral·lelament a nivell de districte.

Compartiu aquest contingut