L´alcalde completa la reorganització municipal amb els nous gerents de districte : Servei de Premsa

L´alcalde completa la reorganització municipal amb els nous gerents de districte

14/07/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha completat la reorganització municipal amb el nomenament dels gerents de Districte. El nou equip de gerents ja s´ha incorporat avui mateix a la feina, excepte el de Sants-Montjuïc, que ho farà el mes d´agost. Del nou equip, cinc persones són funcionàries i laborals municipals i quatre repeteixen com a gerents municipals en aquest mandat. Pel que fa al gerent de Nou Barris, suposa una promoció interna.

Els Plenaris dels Districte es constituiran el proper 25 de juliol, L´alcalde, Xavier Trias, té previst nomenar llavor Miquel Guiot Rocamora com a nou gerent adjunt de coordinació territorial. Aquesta gerència adjunta tindrà la funció de coordinar la feina que desenvolupen els districtes de la ciutat. El nou equip de gerencial dels districtes és el següent:

Gerent adjunt de Coordinació Territorial: Miquel Guiot Rocamora

Ciutat Vella: Mercè Massa
Eixample: Màxim López
Sants-Montjuïc: Francesc Jiménez
Les Corts: Cristian Sais
Sarrià-Sant Gervasi: Carles Esquerra
Gràcia: Montserrat Filomeno
Horta-Guinardó: Carles Mas
Nou Barris: Juan Carlos Altamirano
Sant Andreu: Salvador Coll
Sant Martí: Gemma Arau

Del nou equip territorial, quatre gerents repeteixen en aquest mandat. Mercè Massa i Màxim López segueixen a Ciutat Vella i Eixample. Montserrat Filomeno passa d´Horta-Guinardó a Gràcia, mentre que Gemma Arau passa de Les Corts a Sant Martí. En el cas del gerent de Nou Barris, Juan Carlos Altamirano, suposa una promoció interna. La resta de gerents que s´incorporen (comptant amb el nou gerent adjunt) provenen, en dos casos, de l´àmbit públic, i en els quatre restants, de l´àmbit privat.





Paraules clau