Vives: ?Barcelona reclama la participació determinant de l´Ajuntament en la gestió individualitzada de l´Aeroport? : Servei de Premsa

Vives: ?Barcelona reclama la participació determinant de l´Ajuntament en la gestió individualitzada de l´Aeroport?

15/07/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

El tinent d´alcalde d´Habitat Urbà, Antoni Vives, ha reclamat avui ?la participació determinant de l´Ajuntament en la gestió individualitzada de l´Aeroport?, després que avui el Consell de Ministres hagi autoritzat la creació de les societats concessionàries dels aeroports de Barcelona-El Prat i Madrid-Barajas. Vives ha assegurat que ? es tracta d´un primer pas però que allò realment important serà garantir la presència determinant de l´Ajuntament de Barcelona en la gestió individualitzada de l´aeroport, d´acord amb el que estableix la Carta Municipal de Barcelona?.
Segons Vives ?serà aquest paper determinant de l´Ajuntament de Barcelona i la resta d´institucions catalanes el que permetrà prendre decisions claus per la competitivitat de l´aeroport? . ? A ningú se li escapa que es tracta d´una infraestructura estratègica i un dels motors econòmics de Barcelona i Catalunya, ha sentenciat Vives.
El tinent d´alcalde ha alerat, però, que l´Ajuntament de Barcelona ? vetllarà perquè la futura empresa a qui s´adjudiqui la gestió de l´aeroport tingui entre els seus objectius convertir Barcelona en un veritable Hub internacional i intercontinental?.
El Plenari de l´Ajuntament de Barcelona ha aprovat per unanimitat en més d´una ocasió declaracions institucionals reclamant aquesta presència determinant de la ciutat per decidir el futur de l´aeroport, una peça clau de l´economia de Catalunya.

Per més informació i per veure darrera declaració institucional aprovada:





Paraules clau