Trias afirma que la lluita contra la crisi social és una de les principals prioritats del nou govern municipal : Servei de Premsa

Trias afirma que la lluita contra la crisi social és una de les principals prioritats del nou govern municipal

18/07/2011



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la tinent d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, i la regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Persones amb Discapacitat, Irma Rognoni, s´han reunit avui per primera vegada amb la Taula d´Entitats del Tercer Sector Social al Saló de Cent de l´Ajuntament.

Abans de la reunió, l´alcalde Trias, acompanyat de la presidenta de la Taula, Àngels Guiteras, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per exposar el compromís del govern municipal de col·laborar activament amb les entitats per aconseguir una Barcelona més inclusiva i social. Per l´alcalde ?és important que les entitats ens diguin quines són les seves prioritats per tal que nosaltres, com a ajuntament, enfoquem els nostres recursos contra la pobresa en accions coherents. Són les entitats les que ens fan tocar de peus a terra?.

L´Ajuntament de Barcelona vol enfortir la seva relació amb les entitats i aconseguir que les seves demandes tinguin resposta en l´àmbit de la política social de la ciutat. En aquesta línia Xavier Trias ha volgut remarcar que ?l´administració pública té un gran interlocutor en aquesta Taula del Tercer Sector, i en aquest sentit oferirem un compromís de discussió de temes que marquin les nostres prioritats, la lluita contra la pobresa, i sobretot, la lluita contra la crisi social?.

Per la presidenta de la Taula del d´Entitats, Àngels Guiteras, ?és molt significatiu per nosaltres que un dels primers actes de l´alcalde Trias fos la visita a una de les nostres entitats. Li oferim el nostre treball i la nostra col·laboració per fer de Barcelona una ciutat més social i desplegar, des de el govern local, totes aquelles polítiques que serveixin per desplegar l´Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva?.

La Taula d´Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya és una organització de tercer nivell formada per 30 federacions i agrupacions que aglutinen en conjunt a prop de 4.000 entitats socials no lucratives: associacions, cooperatives, fundacions, empreses d´inserció i centres especials de treball.

Podeu descarregar les imatges en el següent link:
Reunió amb la Taula del Tercer Sector





Paraules clau