L´Ajuntament de Barcelona activa el Pla d´Actuació d´Emergència Municipal per Insuficiencia Drenant amb fase d´alerta : Servei de Premsa

L´Ajuntament de Barcelona activa el Pla d´Actuació d´Emergència Municipal per Insuficiencia Drenant amb fase d´alerta

30/07/2011

Protecció Civil de Barcelona ha activat a les 17:17 hores el Pla d´Actuació d´Emergència Municipal per Insuficiència Drenant, amb la seva fase d´alerta per les fortes pluges que han caigut a la ciutat de Barcelona.

Bombers de Barcelona gestionen en aquests moments 53 peticions de serveis diversos per petites inundacions de baixos, acumulacions d´aigua a terrasses o terrats i aparcaments, reconeixements de façanes, etc…

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat també ha activat a les 16:30 hores, la fase d´alerta del pla especial d´emergències per inundacions a Catalunya (Inuncat)per la intensitat de la pluja. Es recomana fer seguiment de les informacions meteorològiques, així com extremar les precaucions i seguir els consells d´autoprotecció.Compartiu aquest contingut