Maite Fandos recull el testimoni dels Mundials de Natació que es celebraran a Barcelona al 2013 i que ?tornaran a situar a Barcelona en el centre del món esportiu? : Servei de Premsa

Maite Fandos recull el testimoni dels Mundials de Natació que es celebraran a Barcelona al 2013 i que ?tornaran a situar a Barcelona en el centre del món esportiu?

31/07/2011

La tinent d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha recollit aquest vespre la bandera de la Federació Internacional de Natació com a símbol del relleu que la ciutat de Barcelona pren al acollir els pròxims Mundials que es celebraran a la capital catalana el 2013.

Maite Fandos ha recollit el relleu de les mans de l´alcalde de Xangai, Han Zheng, i del president de la FINA, Julio Maglione, durant una cerimònia q on s´ha projectat un vídeo amb imatges de la ciutat catalana i de les cinc modalitats que composen el programa esportiu.

Fandos ha volgut remarcar la importància que té per Barcelona acollir els pròxims mundials ?que tornaran a situar la nostra ciutat en el centre del món esportiu?. La tinenta d´alcalde ha destacat ?que la nostra ciutat treballa des de l´esport de base per la seva promoció, així que la força dels Mundials de Natació Barcelona 2013 es troba en tots i cadascun d´aquelles persones que viuen, directa o indirectament, per la pràctica i promoció dels esports de natació a la nostra ciutat. Per aquest motiu el símbol dels pròxims mundials serà el Planeta Aigua, un punt de trobada per totes les persones que, a través dels esports d´aigua, viuen els valors de l´esport?.

* Podeu descarregar imatge en el següent link: http://www.ajbcnpremsa.info/download/Xangai.JPGCompartiu aquest contingut