L´Ajuntament de Barcelona mantindrà oberta la piscina municipal Turó : Servei de Premsa

L´Ajuntament de Barcelona mantindrà oberta la piscina municipal Turó

05/08/2011

L´Ajuntament de Barcelona farà actuacions de millora en la piscina Municipal Turó durant el mes d´agost per tornar a reobrir-la al setembre. D´aquesta manera el govern municipal compleix amb un dels compromisos assumits durant la campanya electoral, el no tancar definitivament aquesta instal·lació esportiva que era molt demandada i utilitzada pels veïns del districte.

Per tal de poder continuar donant ús a aquestes instal·lacions, l´Ajuntament de Barcelona farà una inversió d´uns 60.000 euros per fer millores en les cobertes. Posteriorment, està previst que es pugui fer una remodelació més en profunditat de l´equipament municipal.

Tant la Tinenta d´Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, com la regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, han apostat per la continuïtat d´aquest equipament municipal en resposta a les demandes dels seus usuaris.

La Piscina Municipal Turó es va construir l´any 1972 i està ubicada al barri del Turó de la Peira, al districte de Nou Barris.Compartiu aquest contingut