Patrulles mixtes de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d´Esquadra garantiran la convivència a les festes de Gràcia : Servei de Premsa

Patrulles mixtes de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d´Esquadra garantiran la convivència a les festes de Gràcia

12/08/2011

Amb motiu de les Festa Major de Gràcia, que se celebra del 14 al 20 d´agost, els Agents de Proximitat de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d´Esquadra posen en marxa un pla especial amb l´objectiu de garantir la convivència i el civisme a l´espai públic i que tothom pugui gaudir de la festa. Aquest pla, que es farà durant tota la celebració, suposa un pas endavant en la cooperació, col·laboració i coordinació policial a la ciutat entre els dos cossos, des de la vessant preventiva.

En total, funcionaran sis patrulles mixtes, formades per un agent de cada cos policial, que patrullaran conjuntament en diferents franges horàries de matí i de tarda. Els efectius policials realitzaran el servei a diverses zones de la vil·la de Gràcia i per primera vegada ho faran també a les mateixes places i carrers engalanats. La seva actuació estarà encaminada a evitar possibles fets delictius, així com controlar possibles comportaments que alterin la convivència, degradin l´espai públic i infringeixin les ordenances municipals.

El patrullatge mixt es va iniciar per primera vegada el mes de desembre del 2010, coincidint amb l´operació Nadal, i va suposar el desplegament d´agents dels dos cossos policials a les principals zones comercials de la ciutat. Amb aquest patrullatge mixt durant la Festa Major de Gràcia es fa un important pas endavant en l´aposta per la cooperació policial entre Guàrdia Urbana i Mossos d´Esquadra a la ciutat.Compartiu aquest contingut