Xavier Trias demana als barcelonins que reivindiquin la Diada i pengin senyeres als balcons : Servei de Premsa

Xavier Trias demana als barcelonins que reivindiquin la Diada i pengin senyeres als balcons

11/09/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona ha presidit aquest matí la tradicional ofrena floral que la Corporació Municipal fa al monument de Rafael de Casanova amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Després de l´acte, Xavier Trias ha afirmat que avui és un dia molt important per la capital de Catalunya i que és un dia de celebració, però ha afegit que també és un dia de ?reivindicació del que som, del que volem ser, i del que exigim que se´ns respecti, en contra d´atacs de gent que sembla que vulguin intentar dificultar les nostres maneres de ser i de procedir?.

Davant d´això, l´alcalde de Barcelona ha demanat als ciutadans ?que mantinguin el caire festiu però també el caire reivindicatiu de la Diada i que posin senyeres a les balconades per deixar clar quina és la nostra posició i els nostres plantejaments?.

Finalment, Trias també ha fet una crida als barcelonins perquè gaudeixin de la Diada amb civisme, ja que ?des del civisme també es pot reivindicar el que som?.

L´alcalde participarà aquest migdia a l´acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya que tindrà lloc al Parc de la Ciutadella.





Paraules clau