Mor un motorista en un accident de trànsit amb una ambulància : Servei de Premsa

Mor un motorista en un accident de trànsit amb una ambulància

19/09/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquesta tarda, a les 17:40h aproximadament, s´ha produït un accident mortal a l´Avinguda Diagonal amb el carrer Roger de Flor de Barcelona, en el qual s´hi ha vist implicada una ambulància del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) i un motorista.

A causa de la col·lisió entre els dos vehicles, el motorista, un home de 44 anys, ha resultat ferit i ha estat traslladat en estat crític a l´Hospital de Sant Pau, on poc després ha mort. A causa del sinistre s´han activat 3 unitats del SEM, una d´elles medicalitzada, i una patrulla de la Guàrdia Urbana.

El conductor de l´ambulància ha donat positiu a la prova indiciària del control de drogues i per això ha estat traslladat a un centre hospitalari, on se li han realitzat noves proves de cara a confirmar el resultat. La Unitat d´Accidents de la Guàrdia Urbana valorarà la seva implicació i responsabilitat en l´accident i realitzarà l´atestat corresponent que es posarà en mans de l´autoritat judicial.

L´ambulància anava a cobrir un servei al centre de Barcelona quan tots dos vehicles han col·lidit a l´esmentada cruïlla.





Paraules clau