L´alcalde de Barcelona recorda que el mateix Jordi Hereu li va dir que el PSC en cap cas votaria a favor dels pressupostos del govern municipal : Servei de Premsa

L´alcalde de Barcelona recorda que el mateix Jordi Hereu li va dir que el PSC en cap cas votaria a favor dels pressupostos del govern municipal

18/10/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona recorda que el mateix Jordi Hereu li va dir que el PSC en cap cas votaria a favor dels pressupostos del govern municipal. Xavier Trias afirma que ha escoltat tothom i que no ha tancat cap porta però hi ha qui s´ha exclòs voluntàriament de la negociació.

Aquesta tarda, en una entrevista en el programa ?Directe 4.0? de Ràdio 4, l´alcalde ha explicat que al llarg de la setmana passada es va reunir amb els grups municipals per tal per començar formalment les converses de cara a l´aprovació dels pressupostos municipals del 2012. Concretament amb el cap del grup socialista, Jordi Hereu, es va reunir el matí del passat dilluns 10 d´octubre.

Com ha assenyalat l´alcalde va ser precisament en aquella reunió que Jordi Hereu va manifestar la seva negativa a donar suport als pressupostos del nou Govern. ?Vaig estar tres hores assegut amb ell al meu despatx i em va dir que en cap cas, en cap cas votaria a favor dels pressupostos?, ha explicat Trias.

?Hem assumit la primera responsabilitat per aprovar els pressupostos, apel·làvem també a la responsabilitat de la resta de grups. I hem escoltat tothom sense tancar la porta a ningú però hi ha hagut grups que, voluntàriament, s´han exclòs de la negociació?, ha finalitzat l´alcalde Xavier Trias.





Paraules clau