El Plenari aprova la concessió de la Medalla d´Or al Mèrit Esportiu al Saló Nàutic Internacional de Barcelona : Servei de Premsa

El Plenari aprova la concessió de la Medalla d´Or al Mèrit Esportiu al Saló Nàutic Internacional de Barcelona

28/10/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

El consell plenari de l´Ajuntament de Barcelona d´avui ha aprovat, per unanimitat de tots els grups, la concessió de la Medalla d´Or al Mèrit Esportiu al Saló Nàutic Internacional de Barcelona.

La quarta tinent d´alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha ponderat ?la tasca de divulgació d´aquests esports entre els ciutadans i de posicionament de la nostra ciutat com a referent internacional d´aquest sector. A més, és destacable l´aposta claríssima que ha fet aquest any per acostar la vela i la nàutica als ciutadans de Barcelona, juntament amb la Federació Catalana de Vela?

L´any 1.962 es va celebrar la primera edició del Saló Nàutic de Barcelona. El Saló ha tingut presidents molt rellevants i molt implicats amb la ciutat com en Joan Antoni Samaranch, en Jordi Salvat, n´Enric Puig i actualment en Lluís Conde. La seva importància internacional rau en que és un dels salons més antics d´Europa, membre fundador de la Internacional Federation of Boat Show Organisers.





Paraules clau