Cedeix una barana de l´aparcament del centre comercial Heron City : Servei de Premsa

Cedeix una barana de l´aparcament del centre comercial Heron City

01/11/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana han rebut un avís a les 0:29 hores pel despreniment d´una barana de l´aparcament del centre comercial Heron City, al districte de Nou Barris. L´accident s´ha produït a l´accés del passeig Andreu Nin amb la cruïlla del carrer Pintor Alzamora.

Segons les primeres informacions, un grup de persones estaven situades a un punt on hi havia estacionat autocars al costat de l´Heron City, esperant per pujar a un vehicle, quan a causa de l´aglomeració de gent una barana de vidre que protegeix la rampa d´accés de l´aparcament del centre comercial ha cedit i unes 30 persones s´han precipitat des d´una alçada d´entre 3 i 5 metres.

A causa de l´accident 11 persones han hagut de ser traslladades a centres hospitalaris, 9 pel Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM), que ha traslladat 4 unitats al lloc dels fets, i 2 pels Bombers de Barcelona. Segons informacions proporcionades pel SEM, 3 ferits lleus s´han traslladat al CUAP de Cotxeres, dos lleus a l´Hospital de Sant Pau, dos menys greus a l´Hospital del Mar, i un greu i un lleu a l´Hospital de la Vall d´Hebron. A més, el SEM també ha atés a dues persones ferides lleus que ha traslladat Bombers de Barcelona a la Vall d´Hebron. D´altra banda, també s´han atés altres persones al lloc per contusions diverses.

Bombers de Barcelona, que ha enviat un camió lleuger i una ambulància, ha sanejat la barana afectada i ha tret els vidres de lloc i ha aillat l´espai de l´accident per evitar l´accés.

Els Mossos d´Esquadra s´han fet càrrec de la investigació.





Paraules clau