250 comerços de 48 carrers del Gòtic, treuen la botiga avui al carrer : Servei de Premsa

250 comerços de 48 carrers del Gòtic, treuen la botiga avui al carrer

16/12/2011



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Al voltant de 250 botigues situades en 48 carrers del barri Gòtic de Barcelona surten avui literalment al carrer: plantaran els seus productes a peu de carrer durant tot el dia per mostrar la qualitat del que es ven en aquestes botigues, però també com una forma de relació entre ells, i una manera de donar a conèixer la gran xarxa comercial que hi ha en aquest barri .
Els comerciants en massa han volgut reunir i fer a gran escala una experiència que ja s´ha portat a terme de forma reduïda en els últims temps en grups més petits del carrers. Aquest és el primer cop que un total de 48 carrers coincideixen en una mateixa jornada i a més a més programen conjuntament tot un seguit d´activitats lúdiques extra per fer més entretingudes les compres als ciutadans.

En aquesta iniciativa s´hi ha implicat tant els carrers grans (Portal de l´Àngel, carrer Ample…) com petits vials i altres carrerons (Arc de Sant Ramon del Call, Baixada de Viladecols, entre altres). També les botigues de les places (dels Traginers, per exemple) o dels passatges com el de la Trinitat, sortiran avui a ocupar el carrer amb els seus productes i el seu servei.

La gran participació de comerciants en la Gran Festa del Comerç del Gòtic dóna com a resultat que els visitants trobaran una gran varietat d´establiments al carrer: complements, roba, restauració… Però a més a més, destaca també la diversitat quant a la naturalesa dels comerciants implicats: n´hi ha de nous emprenedors, de botigues amb llarga trajectòria, firmes internacionals, així com botigues originals i úniques, tallers o per a públic infantil.

Pel que fa a les activitats, que es desenvoluparan durant tot el dia coincidint am l´horari d´obertura dels comerços, hi haurà animació infantil, capgrossos, una cercavila festiva, música al carrer Avinyó i a la placeta Manel Ribé, una exposició de pintura a la plaça dels Traginers, arbres dels bons desitjos al carrer dels Banys Nous, i degustacions al carrer Ample.

Nota: Els mitjans que vulguin contactar amb algun participants en aquesta iniciativa, poden adreçar-se a la persona de premsa de guàrdia, que disposa dels contactes dels comerciants que atendran els mitjans.





Paraules clau