Afectacions al trànsit als carrers de Mallorca i Provença per la redistribució de les grues del temple de la Sagrada Família : Servei de Premsa

Afectacions al trànsit als carrers de Mallorca i Provença per la redistribució de les grues del temple de la Sagrada Família

23/12/2011



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Entre els propers dies 27 de desembre i 22 de gener, està prevista la redistribució de les grues instal·lades al temple de la Sagrada Família. Aquestes actuacions comportaran afectacions al trànsit en els carrers de Mallorca i Provença. Així, aquesta operació servirà per desmuntar definitivament dues de les grues existents, s´escurça l´alçada d´una tercera grua i la quarta es canvia d´ubicació. Finalment, es col·locarà una nova grua de 180 metres.

Les restriccions al trànsit es fan en dues fases:

? Del 27 de desembre al 8 de gener: aquesta fase es divideix en dos.

* Del 27 de desembre al 2 de gener: el carrer Mallorca, en el tram comprès entre els carrers de Marina i Sardenya, quedarà amb dos carrils de circulació, un d´ells d´amplada pel pas de bus; la resta del vial del carrer Mallorca serà ocupat pels tràilers que hauran de retirar les peces de les grues que es desmuntaran. També s´ocupa la vorera costat muntanya, tot desviant els vianants per la vorera costat mar.

*Del 3 al 8 de gener: es manté l´ocupació de la vorera muntanya i de la calçada del carrer Mallorca, entre els carrers de Marina i de Sardenya, mantenint un únic carril de circulació exclusiu per autobusos i veïns. El pas pel carrer Mallorca es restringirà a l´alçada del carrer Padilla. Durant tot aquest període, els vianants es desviaran per la vorera del costat mar de Mallorca. Per tal d´implantar una grua mòbil, serà necessari retirar dos arbres a la vorera costat muntanya del carrer de Mallorca, així com desmuntar un bàcul d´enllumenat. Així mateix, es traslladarà una parada d´autobús de TMB existent al tram entre Marina i Sardenya al tram entre Lepant i Marina.
El dia 3 s´ocuparà un carril de circulació del carrer Sardenya, entre Mallorca i Provença durant unes hores.

? Del 8 al 22 de gener: tall de trànsit de vehicles al carrer de Provença, entre els carrers de Marina i de Sardenya, permetent l´accés a veïns i guals. També s´ocuparà la vorera costat mar, el carril bici i el carril d´aparcament. El desviament del trànsit per a vehicles privats es farà pels carrers Padilla – Còrsega – Sardenya ? Provença. En el cas del Bus Turístic, serà per Rosselló – Sardenya, enlloc de Rosselló – Lepant – Provença. Els vianants passaran per la vorera costat muntanya del carrer Provença.





Paraules clau