L´alcalde anuncia un ple extraordinari per debatre amb tots els grups el futur de la ciutat : Servei de Premsa

L´alcalde anuncia un ple extraordinari per debatre amb tots els grups el futur de la ciutat

23/12/2011



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha anunciat avui que convocarà un ple extraordinari durant el primer trimestre de l´any que ve amb l´objectiu de debatre i analitzar amb tots els grups municipals el futur de la ciutat. Trias ho ha dit avui en el Plenari del Consell Municipal, coincidint amb l´aprovació del primer pressupost del mandat, un pressupost que augmenta sensiblement la despesa en polítiques socials i en les polítiques per afavorir la reactivació econòmica de la ciutat.

Xavier Trias ha afirmat que aplicarà ?amb rigor i lleialtat? el pressupost municipal i ha afirmat que el canvi polític pel qual van apostar els ciutadans, és també un canvi de formes. ?En comptes de fer només una gran conferència tot sol per explicar com va la ciutat, la meva aposta és debatre amb tots els grups en un Plenari extraordinari. El canvi d´etapa a la ciutat és també un canvi en les formes?, ha manifestat.

D´altra banda, l´alcalde de Barcelona ha agraït el suport del grup municipal del Partit Popular per tirar endavant els comptes municipals per l´any que ve i també l´actitud mostrada per la resta de grups municipals durant el debat pressupostari. L´alcalde ha advertit que Barcelona ?de cap manera podia permetre´s quedar-se sense pressupost?.





Paraules clau