Continuen els treballs per recuperar la normalitat en el subministrament de gas al Poblenou : Servei de Premsa

Continuen els treballs per recuperar la normalitat en el subministrament de gas al Poblenou

14/02/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

El tinent d´alcalde d´Hàbitat Urbà, Antoni Vives, ha explicat que la tarda d´avui dimarts la companyia xifra en prop d´un 45% la recuperació d´abonats a la zona afectada, i “això ens permetrà concentrar-nos en atendre els veïns a l´àmbit on va començar tot, als carrers de Pujades-Llull-Marià Aguiló”.
L´empresa subministradora, que manté un desplegament especial d´operaris a la zona per restablir el servei, xifra en uns 2.650 els usuaris que a hores d´ara resten sense subministrament.

Els informadors de la companyia del gas han atès unes 800 persones en total en els tres dies que dura l´avaria, un 10% dels quals per reclamacions de despeses i factures.

Avui els treballs també es perllongaran durant la nit, i davant d´això, el tinent d´alcalde ha destacat la comprensió dels veïns, que pateixen molèsties de soroll, i ha agraït la disposició ciutadana.

En total, durant el dia d´avui els serveis socials de l´Ajuntament han atès 36 trucades, i en total en els tres dies s´han gestionat 95 demandes. Avui. 73 persones han sol.licitat usar les dutxes del poliesportiu de Can Felipa, amb el que ja són 222 usos en total des que es van habilitar 3 equipaments esportius de la zona com a alternativa per als veïns sense gas al domicili.

El dispositiu per atendre els ciutadans afectats per la incidència al subministrament de gas a la zona del Poblenou es va activar el passat diumenge, quan es va donar la xifra màxima d´afectats sense gas.

L´Ajuntament manté obert expedient informatiu per recavar el màxim d´informació i determinar totes les responsabilitats que s´escaiguin en aquesta incidència.





Paraules clau