La Guàrdia Urbana imputa un home per forçar un parquímetre a Les Corts : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana imputa un home per forçar un parquímetre a Les Corts

15/02/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha identificat i imputat a un home que es trobava forçant la màquina del parquímetre del c/ Fígols 19, al Districte de Les Corts.

Els fets van ocórrer al Districte de les Corts quan els agents de la Guàrdia Urbana es trobaven fent un servei de vigilància a la plaça Sol de Baix i, en arribar al carrer Fígols van observar que un home estava manipulant la màquina de monedes del parquímetre situat al número 19 del mateix carrer.

En apropar-se al lloc, els agents van comprovar que l´individu havia introduït una eina a l´interior de la màquina. En cridar-li l´atenció i demanar-li explicacions, l´home va manifestar que el parquímetre se li havia empassat les monedes i que intentava recuperar-les.

Davant d´això els agents van comprovar que no tenia el seu vehicle estacionat al lloc i van verificar que duia eines i estris preparats per extreure monedes, sense que pogués justificar per quin motiu els duia i quina era la seva procedència.

La patrulla actuant va contactar amb Barcelona Serveis Municipals (BSM) per informar-los dels fets. Els responsables d´aquest servei van indicar que la màquina havia quedat espatllada i fora de servei.

Per aquest motiu, els agents van obrir diligències per una presumpta falta de danys i falta d´estafa.

La Guàrdia Urbana ha fet un pas endavant en el control del vandalisme i les ?bretolades? que malmeten l´espai públic i el mobiliari urbà. Quan es dóna un cas en el qual es malmet el patrimoni municipal, com ara senyalització, semàfors, bancs públics, papereres, contenidors, jardineres, fonts públiques, aparcaments de bicicletes, etc, la Guàrdia Urbana obre diligències per informar a l´autoritat judicial i, al mateix temps, per fer la reclamació patrimonial dels danys provocats, per via civil.





Paraules clau