Antoni Vives: ?La prioritat ara és recuperar la normalitat per al barri del Poblenou el més aviat possible? : Servei de Premsa

Antoni Vives: ?La prioritat ara és recuperar la normalitat per al barri del Poblenou el més aviat possible?

16/02/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Gairebé la totalitat dels abonats han recuperat el servei de gas al Poblenou, segons informa la companyia, i a les 12:00 hores del migdia només 82 abonats restaven sense servei. D´aquests,12 eren abonats absents que no es trobaven al seu domicili, a 25 s´hi estava actuant durant el matí i 44 són finques on s´ha trobat alguna incidència a la IRC (Instal·lació Receptora Comunitària) i estan pendents que es faci la reparació pertinent.

El tinent d´alcalde, Antoni Vives, ha destacat que ?el nostre objectiu en aquest moment és tornar el Poblenou a la normalitat, tenint en compte que estem superant una incidència greu, que ha afectat entre 15.000 i 17.000 persones?.

En total, s´han obert 258 rases a la zona afectada per l´avaria, que es mantindran obertes durant uns dies per facilitar actuacions si calgués. Ara mateix la companyia manté treballant 120 operaris a la zona, que treballen per millorar la senyalització de les actuacions a la via pública.

Durant els 4 dies els equips d´informadors de la companyia i del servei d?atenció ciutadana de l´Ajuntament han atès 1.650 peticions d´informació de veïns i veïnes. D´aquestes, 408 han estat sobre reclamacions de despeses i factures; de les quals prop del 50% estan en tràmit de cobrament.

En total, 441 persones han fet servir les dutxes dels poliesportius disponibles per a aquest ús excepcional fins a avui a migdia, i continua obert l´expedient informatiu per recopilar el màxim d´informació sobre la incidència i les actuacions de les companyies i serveis implicats.





Paraules clau