Un nen de 10 anys mor a la zona de la Foixarda, al Districte de Sants-Montjuïc : Servei de Premsa

Un nen de 10 anys mor a la zona de la Foixarda, al Districte de Sants-Montjuïc

08/03/2012



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest matí, a les 11:45, el Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut un avís per un accident que s´ha produït en una zona adjacent a l´Escola Municipal d´Hípica ?La Foixarda?, fora de l´àmbit de la instal·lació esportiva, situada al Districte de Sants-Montjuic.

Segons les primeres informacions, en el marc d´una activitat d´una escola d´Educació Especial amb alumnat amb discapacitat bàsicament cognitiva, un menor de 10 anys ha caigut en una bassa. El grup d´alumnes estava acompanyat per professionals de la mateixa escola d´Educació Especial que eren els encarregats de desenvolupar aquesta activitat.

Fins al lloc dels fets s´hi han desplaçat quatre unitats del SEM que han atès al menor i l´han traslladat en estat crític fins a l´Hospital de Sant Joan de Déu on finalment ha mort. Els Mossos d´Esquadra, que també s´han personat al lloc, han obert una investigació per esbrinar les causes de l´accident i aclarir el succés.

Els Serveis Socials de l´Ajuntament de Barcelona han activat el Pla d´Acció Logístic Social de suport psicològic del CUESB per atendre a la família, als alumnes i als professors del centre escolar.





Paraules clau