L´Ajuntament de Barcelona ha cobert el 100% de les sol·licituds d´ajuts individuals de menjador en llista d´espera : Servei de Premsa

L´Ajuntament de Barcelona ha cobert el 100% de les sol·licituds d´ajuts individuals de menjador en llista d´espera

09/03/2012



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Amb una aportació extraordinària de 2.289.029 d´euros, la més important feta mai fins ara per part de l´Ajuntament de Barcelona en matèria d´ajuts individuals de menjador, el govern municipal liderat per l´alcalde Xavier Trias ha cobert en les últimes setmanes les sol·licituds de les 4.788 famílies que, fins ara, es trobaven en llista d´espera. A més, aquesta aportació també permet cobrir unes 1.000 sol·licituds presentades durant el període obert d´aquest curs per part de famílies amb fills o filles que cursen estudis des de P3 i fins a 4t d´ESO en els centres educatius de la ciutat sufragats amb fons públics.

El regidor d´Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, ha indicat que amb aquesta aportació extraordinària de 2,28 milions d´euros en matèria d´ajuts individuals de menjador ?el govern municipal compleix i demostra el seu compromís social amb les famílies més necessitades?. El regidor Ardanuy ha afegit que aquesta aportació suposa ?l´esforç econòmic més important fet mai fins ara per l´Ajuntament de Barcelona en matèria d´ajudes individual de menjador i que ho fem per que sabem que hi ha famílies que ho estan passant molt malament?. Ardanuy ha recordat que, a principi de curs, l´alcalde Xavier Trias va anunciar que durant aquest curs el 100% de les famílies que compleixen els requisits de la convocatòria d´aquest curs 2011-12 tindrien ajut individual de menjador.

L´Ajuntament de Barcelona va fer una aportació extraordinària de 2.289.029 d´euros al Consorci d´Educació de Barcelona -que és l´encarregat de gestionar les sol·licituds de beques menjador i de tramitar-les- per garantir que, des de principi d´aquest any, les 4.788 famílies que estaven en llista d´espera i, des del febrer, les 1.000 sol·licituds de les famílies presentades en període obert puguin rebre aquesta ajuda. Cal recordar que el període obert es va dur a terme entre els dies 16 i 27 de gener per a l´alumnat que s´ha matriculat una vegada iniciat el curs.

Aquest curs escolar 2011-12 s´han atorgat 16.550 beques menjador, 1.542 en total més que l´anterior curs escolar.





Paraules clau