Mercè 2013: Acreditació per a mitjans de comunicació per a accedir a l’Ajuntament de Barcelona : Servei de Premsa

Mercè 2013: Acreditació per a mitjans de comunicació per a accedir a l’Ajuntament de Barcelona

13/09/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els professionals dels mitjans de comunicació que vulguin accedir a l’edifici de l’Ajuntament de Barcelona per a la cobertura informativa dels actes de la Mercè 2013, s’hauran d’acreditar abans de dimecres 18 de setembre a les 17:00 hores, omplint el formulari que trobareu en el següent enllaç:

http://ajuntament.barcelona.cat/premsa/merce2013/

En concret, l’acreditació és necessària pel Pregó que tindrà lloc al Saló de Cent el proper divendres 20 de setembre, la Festa castellera del diumenge 22 i el Matí de festa major i la Diada castellera de les colles locals del dimarts 24. Els professionals que disposen d’acreditació de premsa de l’Ajuntament també caldrà que omplin el formulari. Més endavant s’informarà dels punts d’accés a l’Ajuntament pels professionals que s’hagin acreditat.

Cal tenir en compte que, segons normativa de la Guàrdia Urbana, a la plaça de Sant Jaume no es podrà aparcar cap vehicle. Així doncs, les unitats mòbils hauran d’aparcar a la Plaça de Sant Miquel. Cal enviar un correu electrònic a aquesta adreça de correu electrònic (feu clic aquí), amb les dades següents: matrícula i model de vehicle , mitjà de comunicació i persona de contacte.





Paraules clau

mercè 2013/