1.200 nois i noies d’ESO reflexionen a Barcelona sobre els Drets Humans en el marc del Dia de la Diversitat : Servei de Premsa

1.200 nois i noies d’ESO reflexionen a Barcelona sobre els Drets Humans en el marc del Dia de la Diversitat

08/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 11 de novembre, a les 11:30 hores, el regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, assistirà a la 5a edició del Dia de la Diversitat a Barcelona que tindrà lloc a l’Espai Jove de la Fontana (carrer Gran de Gràcia, 190-192) i que es desenvoluparà des de les 9 hores del matí i fins a les 13:30 hores.

Un total de 1.214 joves estudiants d’Educació Secundària Obligatòria de 17 centres educatius de Barcelona reflexionaran sobre els drets fonamentals i participaran en tallers, activitats, visionats de vídeos i jocs interactius i, alhora, podran conèixer també algunes de les entitats que vetllen i treballen pel compliment d’aquests drets.

El Dia de la Diversitat a la ciutat l’organitza l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports – Drets Civils, amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, amb el suport de l’Agència Europea dels Drets Fonamentals, i és una trobada de foment, sensibilització i educació en aquests drets. Per primera vegada, aquesta trobada es farà en dos dies, l’11 i 12 de novembre de 2013.





Paraules clau

diversitat/ drets humans/