El Barcelona City Challenge ha permès evitar la producció de més de 5 mil kg de CO2 a la ciutat : Servei de Premsa

El Barcelona City Challenge ha permès evitar la producció de més de 5 mil kg de CO2 a la ciutat

11/12/2013

Aquesta cap de setmana ha finalitzat el “Play to Ride. Barcelona City Challenge” una activitat que s’ha dut a terme entre el 29 de setembre i el 8 de desembre, i que ha anat vinculada a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona. Durant aquest període aquesta iniciativa ha convidat als barcelonins a reduir la contaminació de la ciutat anant en bicicleta.

Per participar en aquest repte els barcelonins han hagut d’accedir al formulari d’inscripció a la pàgina web http://www.barcelonacitychallenge.com/ , seleccionar en quin barri volien que es comptabilitzessin els quilòmetres realitzats i descarregar-se l’app Play To Ride (disponible per Iphone o Android). El challenge va arrencar a les 12:00 hores del 29/09/13 i va finalitzar a les 24:00 hores del 8/12/13. Durant aquest període s’han comptabilitzat tots els recorreguts enregistrats que han tingut sortida o arribada a Barcelona.

En total s’han inscrit en aquesta activitat 450 barcelonins que han realitzat 46.796,57 quilòmetres en bicicleta. Això ha permès estalviar la producció de més de 5 mil Kg de CO2 a la ciutat. Els districtes que més quilòmetres han comptabilitzat han estat Sants-Montjuic, Sant Martí i l’Eixample.

playride

Demà a les 19:00 hores, a l’auditori del Cosmocaixa (Isaac Newton, 26) es farà el lliurament de premis entre els participants. Els regals (entre els quals hi ha dues bicicletes) es sortejaran entre aquells participants que han fet la major aportació de quilòmetres establint categories per cada barri, sexe i franja d’edat.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura va tenir lloc entre el 22 al 29 de setembre, i coincidint amb la celebració europea, i enguany es va fer sota el lema “Aire net-Fes el Pas!”. Durant vuit dies la capital catalana va acollir un seguit d’activitats per promoure i donar a conèixer la manera més sostenible i segura de moure’s per la ciutat.Compartiu aquest contingut