Presentació de la celebració de l’Any Nou Xinès a Barcelona : Servei de Premsa

Presentació de la celebració de l’Any Nou Xinès a Barcelona

24/01/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El comissionat d’Immigració i Acció Comunitària, Miquel Esteve, participarà dilluns a les 12.30 hores a  la presentació dels actes de celebració de l’Any Nou Xinés a Barcelona, que se celebrarà el dia 1 de febrer a la ciutat, en un acte organitzat conjuntament per Casa Àsia i l’Institut Confuci, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i el Consolat General de la República Popular Xinesa, i la col·laboració de les federacions i entitats xineses de Catalunya.

La presentació tindrà lloc  a la seu de Casa Àsia (pavelló de Sant Manuel dins del Recinte Modernista de Sant Pau. C/Sant Antoni Maria Claret, 167 ). També hi prendran part:

 -. Montserrat Riba, secretària general de Casa Àsia

.- Chang Shiru, director de l’Institut Confuci de Barcelona

.- La Unió d’Associacions dels Xinesos de Catalunya

.- La Federació d’Associacions Xineses de Catalunya

 L’Any Nou xinès és la festivitat més important i tradicional per a la comunitat xinesa d’arreu del món. A Barcelona, la celebració d’aquest any compta per primer cop amb la participació de les federacions i entitats xineses de Catalunya en un acte unitari. L’acte central d’aquesta festivitat, que tindrà lloc el dissabte 1 de febrer, consistirà en una desfilada pels carrers del barri de la Sagrada Família, en què també hi participaran les entitats locals.

NOTA: Es prega que que els mitjans enviïn un correu a jcasaus@casaasia.es facilitant  nom i cognom, DNI i mitjà de comunicació al que pertanyen per poder accedir a la seu de Casa Àsia, ja que es troba dins del recinte modernista de Sant Pau. Haureu d’accedir-hi per la porta del carrer Sant Antoni Ma Claret, cantonada c/Independència.

 





Paraules clau

any nou/ xina/