L’Ajuntament impulsarà cinc superilles pilot a Barcelona en els propers 4 anys : Servei de Premsa

L’Ajuntament impulsarà cinc superilles pilot a Barcelona en els propers 4 anys

26/02/2014

superilles

– Els nous barris a velocitat humana s’implantaran a cinc àrees de la Maternitat i Sant Ramon; al Poblenou; a la plaça de les Glòries; a l’Antiga i la Nova Esquerra de l’Eixample; i a Hostafrancs.

– Les superilles són unitats urbanes que superen els conceptes demogràfics i territorials i se sustenten en objectius concrets de mobilitat sostenible, revitalització de l’espai públic, foment de la biodiversitat i el verd urbà, cohesió social, autosuficiència energètica i participació ciutadana.

– La definició d’aquests espais es fa des de la participació ciutadana per enfortir l’estructura de relació i cohesió social i que la ciutadania es pugui apropiar d’aquesta nova organització urbana.Compartiu aquest contingut