Presentació de les Jornades “La vinya i el vi a Collserola” : Servei de Premsa

Presentació de les Jornades “La vinya i el vi a Collserola”

28/04/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 29 d’abril a les 12:00 hores es presenta el programa de les V Jornades “La Vinya i el vi a Collserola en un acte que se celebrarà al Celler Modernista de Sant Cugat del Vallès (Av. del Celler, 4). Enguany les jornades s’organitzen conjuntament entre el Parc Natural de Collserola i tots els ajuntaments que conformen el Consorci.

En aquesta cinquena edició es vol oferir la possibilitat d’aprendre del passat, de reviure activitats d’infantesa, de recordar olors i sabors i de comprometre’ns col·lectivament en la preservació dels valors naturals, patrimonials i socials del Parc Natural de Collserola.

Durant diversos caps de setmana de maig i juny, es faran activitats per transportar els assistents al passat agrícola de molts masos i masies de Collserola, avui desaparegudes, però que han deixat un ric patrimoni i una memòria d’usos i costums que es volen preservar.

En acabar l’acte de presentació del programa es farà una visita pel recentment restaurat i museïtzat Celler Cooperatiu de Sant Cugat i un tast de vins produïts a Collserola, a les finques de Can Calopa de Dalt (Barcelona) i de Can Coll (Cerdanyola del Vallès).





Paraules clau

collserola/ vi/ vinya/