Servei de Premsa

Arxiu, Dossiers de premsa, General

Ca l’Alier es convertirà en un Centre d’Innovació vinculat a les ciutats intel·ligents

1

2

 

  • Les multinacionals Cisco i Schneider Electric hi ubicaran els seus centres de recerca i desenvolupament tecnològic al voltant de les Smart Cities i l’Internet of Everything.
  • L’edifici es rehabilitarà amb l’objectiu que sigui un prototipus d’hàbitat autosuficient i de gestió intel·ligent dels recursos: Sistemes predictius de la demanda i de la generació de l’energia i de l’aigua, disseny de l’edifici per la minimització dels consums, maximització de l’ús d’energies renovables, ús de la xarxa de District Heating&Cooling de la ciutat, captació d’aigües de pluges i recuperació d’aigües grises
  • Es tracta de la primera peça de l’Smart City Campus, una iniciativa que pretén contribuir al creixement econòmic i consolidar Barcelona com a referent internacional dels nous models de serveis urbans i les ciutats intel·ligents al servei de les persones
  • La posada en marxa de Ca l’Alier comportarà uns 160 llocs de treball

Enviar enllaç a aquesta pàgina

Documents relacionats (1)


Ca l’Alier es convertirà en un Centre d’Innovació vinculat a les ciutats intel·ligents [pdf]
Mida: 1 MB


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.