Presentació de les actuacions per impulsar els terrats vius i les cobertes verdes a Barcelona : Servei de Premsa

Presentació de les actuacions per impulsar els terrats vius i les cobertes verdes a Barcelona

22/09/2014

 

Dimarts 23 de setembre, a les 10:15 hores, l’alcalde, Xavier Trias, presenta les actuacions per impulsar els terrats vius i les cobertes verdes a Barcelona. Trias explicarà les actuacions que promoura el Consistori perquè els terrats i les cobertes de la ciutat esdevinguin espais d’ús comunitari amb un especial accent en l’autosuficiència energètica i el verd.

A la presentació, que tindrà lloc a la Sala Lluís Companys, de l’Ajuntament, hi assisteix el tinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà, Antoni Vives, i el regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans, Joan Puigdollers.Compartiu aquest contingut