Comencen les obres a la plaça de les Heroïnes de Girona al districte de Sant Martí : Servei de Premsa

Comencen les obres a la plaça de les Heroïnes de Girona al districte de Sant Martí

29/01/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El districte de Sant Martí ha començat les obres de reurbanització de la plaça de les Heroïnes de Girona del barri del Camp de l’Arpa del Clot. Les obres s’han iniciat el passat mes de desembre i tenen una durada de quatre mesos amb l’entrada en funcionament prevista el proper mes d’abril. La remodelació suposa una inversió de 398.311,42 € IVA inclòs.

La plaça de les Heroïnes de Girona és una zona verda situada a la intersecció dels carrer del Freser, carrer Rosselló i carrer de la Independència i té una superfície de 1.300 m2.

El regidor del districte de Sant Martí, Eduard Freixedes, ha destacat la rellevància d’aquesta actuació tot recordant que “la qualitat i el manteniment de l’espai públic és quelcom essencial per als districtes de la ciutat i en concret, en espais de descans on els ciutadans poden gaudir d’una zona verda de qualitat amb una zona de jocs infantils i una zona de gossos on poden realitzar les seves activitats familiars i més lúdiques”.

L’objectiu de la reurbanització és crear una zona d’estada de més qualitat, renovant diversos paviments i elements del mobiliari urbà i dotant a la plaça de més superfície de jocs infantils i zona de gossos, alhora que es respecta la ubicació dels arbres existents i es plantaran nous exemplars.

En la reforma de la plaça s’integraran tots els diferents models d’urbanització existent i es millorarà l’accessibilitat de tot l’àmbit. En els aspectes més ambientals, es renovarà la xarxa d’enllumenat amb il•luminació led per a ser més sostenible, es renovarà la xarxa de reg, i de la pròpia xarxa de drenatge de la plaça. Els materials escollits són de baix impacte ambiental, i fàcil manteniment i reposició.

Aquestes actuacions de regeneració de la plaça formen part del Pla de Manteniment integral de l’espai públic 2013-2015.





Paraules clau

Camp de l’Arpa/ Camp de l’Arpa del Clot/ clot/ plaça de les Heroïnes de Girona/ Sant Martí/